Elma van den Top - Go Nature

Is techniek zo niet jouw ding?

Lukt het vaak niet, heb je het geduld er niet voor of weet je vaak niet hoe? Of lukt het na veel ploeteren wel, maar wil je het niet nog een keer doen? 

Ja? Dan ben je hier op hier op het juiste pagina! Ik help ondernemers (vooral vrouwen, vooral kleine ondernemingen) met het maken van hun weggever, hun YouTube kanaal en hun facebook advertenties. Want ik vind die technische puzzels wel leuk en oplossen ervan lukt!

Wat bied ik concreet? Zie hieronder. Met onderaan deze pagina een aantal projecten waar ik aan gewerkt heb. 

Waarmee kan ik je helpen?

CREEER JE EIGEN WEGGEVER – CHECKLIST

Een eigen weggever, dat lijkt je wat!

Maar wat heb je eigenlijk nodig om een weggever te maken.

Dat heb ik voor jou op een rij gezet.

Download hiernaast mijn gratis checklist. De checklist helpt je waaraan je moet denken als je een weggever wilt maken. Oftewel wat heb je nodig om je eigen weggever te creeeren. 

Vervolg van deze weggever is een training waarin ik je stap voor stap laat zien hoe jij een weggever kan creëren. De training ben ik nu aan het maken.

Wil je meedoen met de pilot, laat het me weten via het formulier onderaan deze pagina. 

.
Techi

GRATIS ADVIES OVER JOUW YOUTUBE KANAAL

Mag ik jouw YouTube kanaal bekijken en je voorzien van 3 gratis tips ter verbetering? Jij mag er daarna 1 uitkiezen die ik voor je uitvoer (max  2uur werk).

 Video editing and Shorts (Reels) maken

Stuur mij jouw ruwe video. Ik edit deze, maak er een thumbnail en eindscherm bij en zet hem op YouTube voor je.

 Hiernaast een voorbeeld. 

Ook lever ik een short (reel) van je video, die jij kunt delen via jouw social media. Kosten hangt af van de lengte van de video. Indicatie is €120,- euro voor een video van 5 minuten.

  • Ondertiteling zetten op je video: € 25,- voor 10 minuten video;
  • 1 thumbnail of eindscherm: kosten € 25,-;
  • 1 short met ondertiteling: kosten € 25,-.

 

Techi

YOUTUBE OPTIMALISATIE 

Jouw Youtube kanaal bevat een aantal videos en nu vraag je je af wat je nog meer kunt doen om je kanaal beter zichtbaar en mooier te maken. Daarmee kan ik je ondersteunen. Mag ik je kanaal analyseren? Voorzien van tips voor verbetering en vindbaarheid? Kosten € 120,-.

Wil je dat ik ook de verbeteringen doe? Tuurlijk, kan dat. 3 doe ik er gratis.  De overige kosten hangen af van de gekozen verbeteringen.

 

 

Wat een gedoe, die Facebook Advertenties

 Je bent al een aantal keren gestart met het opzetten van een facebook advertenties. Maar elke keer loop je vast. En zit nu in de fase dat je er tegenop gaat zien. Wil je hulp erbij? Afhankelijk van het doel wat jij hebt, zetten we een advertentie of funnel op.

Vertel je eerst wat je wilt. Vervolgens kunnen we kijken of we met een uurtarief gaan werken (€ 60,- per uur) of met een strippenkaart of met een abonnement. Wat handig is voor het project en voor jou.

Techi

Die techniek, zo niet jouw ding

Je hebt geen zin alles zelf te doen. Vooral die technische dingen staan je tegen.

Ik hou van die technische puzzels, het uitzoeken, zorgen dat het goed staat. Ik hou er van.

Vertel me wat je nodig hebt. Vervolgens kunnen we kijken of we met een uurtarief gaan werken (€ 60,- per uur) of met een strippenkaart of met een abonnement. Wat handig is voor het project en voor jou.

Wat heb ik al (o.a.) gedaan?

Touch of Matrix – YouTube en Webinargeek

Touch of Matrix – YouTube en Webinargeek

Technisch VA support - Voor Touch of Matrix doe ik Technisch VA werk. Ondertitels toevoegen aan hun mooie videos op YouTube. Plus ik zet Webinargeek voor ze op. En weet je wat zo mooi is? Bij het werk aan hun ondertitels leer ik zelf ook zoveel. Dat is toch TOP!...

read more
YouTube Kanaal Deepa Energie en Vitaliteits Coach

YouTube Kanaal Deepa Energie en Vitaliteits Coach

YOUTUBE KANAAL - Deepa mocht ik ook 10 tips geven ter verbetering van haar YouTube Kanaal. Zij wilde wat hulp bij het instellen van timestamps en toevoegen van een eindscherm. Ze had al een mooi kanaal, nu weer een beetje mooier :-). ENGLISH - I also gave Deepa 10...

read more
Website Elma van den Top – Go Nature

Website Elma van den Top – Go Nature

VULLEN VAN JOUW WEBSITE - Mijn website Elma van den Top - Go  Nature heb ik zelf gebouwd. Met iets hulp van TOPontwerper (zo fijn). De website is gebouwd in wordpress met divi design. Heb jij hulp nodig met jouw website? Ontwerpen kan ik niet, kleine veranderingen en...

read more
YOUTUBE VIDEO – IDELMA DEL MAR

YOUTUBE VIDEO – IDELMA DEL MAR

YOUTUBE OPTIMALISATIE - Idelma del Mar leert je hoe je de kracht van video kan inzetten om jouw bedrijf te laten groeien. Voor haar mocht ik deze video optimaliseren. Dat betekent goede zoekwoorden vinden en die gebruiken in een goede titel, beschrijving, tags en...

read more
YouTube Kanaal HappyFarmLive

YouTube Kanaal HappyFarmLive

  YOUTUBE OPTIMALISATIE - Afgelopen maanden heb ik geleerd hoe ik een YouTube-kanaal kan verbeteren, kan optimaliseren. Vroeg mijn zus (HappyFarmLife) of ik haar wat tips kon geven op haar kanaal. Ze zei ja en ik implementeerde 3 tips. ✅ nu is een van haar...

read more

Stuur mij een mail met jouw vraag

6 + 11 =