Wild-Walk: Pluk en wandel mee!

Wandel mee en pluk je eigen EHBO-kit, diner en thee
Met 30 planten en bomen, 30 wandelingen en 100 recepten voor jouw gezondheid. 

Achter ons huis ligt een groot weiland. Beetje gras, veel onkruid. Nutteloos onkruid. Tenminste, dat dacht ik…

Jaren geleden slikte ik vitaminepillen ter verbetering van mijn ups en downs. De ups waren niet zozeer het probleem; die kwamen uit bij een normale toestand van leven. De downs daarentegen kwamen te laag uit. En bij laag mag je een niveautje lager dan laag voorstellen. Soort grijze wolk waar ik me dagen in bevond. Keek ik die week een film over klimaatverandering dan werd de zwarte rook, gitzwart. Om een week later totaal weg te zijn, mij achterlatend met een gevoel van ‘tjeemig, wat was dat?’

Al maakte de vitaminepillen mijn leven draaglijker, ik zocht naar andere oplossingen. Ik wilde niet mijn hele leven aan die pillen vastzitten. Ik wilde de toevoegingen niet, ik wilde die plastic potjes niet. Ik keek op de verpakking en zag een paar plantennamen. Ik googlede wat, volgde verschillende Facebook groepen, kocht boeken. Wat bleek? Dat onkruid achter ons huis bleek helemaal niet zo nutteloos te zijn. Ik had een grote vitaminewinkel achter het huis. Zeg maar gerust een vitamine groothandel. Helemaal gratis (hou ik van!) en op loopafstand. Lopen erheen maakte alles tot een win-win situatie; EN plukken EN buiten zijn. En dat allebei voor mijn eigen gezondheid.

Jouw gezondheid is belangrijk

Vind jij jouw gezondheid ook onwijs belangrijk? Natuurlijk worden we allemaal verleidt tot het aankopen van snelle fixers, maar hoe fijn zou het zijn als jij meer natuurlijke oplossingen zou kunnen gebruiken? Kopen is gemakkelijker dan het allemaal zelf uitzoeken, het plukken, drogen, opslaan. Liters thee zetten, voetenbaden, tincturen maken, zalfjes roeren. Je ziet op tegen dat uitzoeken. Je hebt daar de tijd niet voor. Zijn die pillen fout? Zeker niet. Kan het ook anders, ja!

Wil jij ook kunnen kiezen voor meer natuurlijke oplossingen? Minder afval, beter voor het milieu, meer kopen wat lokaal gemaakt is. Je kent ze wel; die mooie doelstellingen die we tegenwoordig nastreven. Maar kom op zeg; het moet ook wel makkelijk en lekker zijn. Maar eigenlijk weet je nu niet goed welke alternatieven er zijn. Graag zou je meer natuurlijke oplossingen kennen, zodat je kan kiezen voor de natuurlijk oplossing of voor de makkelijke alibaba oplossing in een kant en klaar jasje. En werkelijk waar, zou het niet top zijn als jij binnen een dag een heerlijke biologische  maaltijd op tafel kunt zetten met zelfgeplukte ingrediënten, waar je je ook in Europa bevindt?

 

Daarom heb ik moois voor jou bedacht; ik nodig je hierbij uit voor mijn (online) Wild-Walk

Afgelopen 8 jaar ben ik ze allemaal langs gegaan; de paardebloem, margriet, berk, den, kastanje, vrouwenmantel, klaver, enzovoorts. Ik heb ontdekt hoe ze eruit zien, wat ze kunnen en wat ik ermee kan doen. En die kennis draag ik graag over aan jou. Ik loop ze langs, hier inhet Adelaarsgebergte in Tsjechie. Ik vertel ook waar je op moet letten met wildplukken. En jij gaat wildplukken vanaf jouw woonplek. Zodat jij ontdekt waar JIJ op jouw woonplek kan wildplukken. Stuk voor stuk laat ik 30 planten en bomen aan je zien. Ik leer je over hun nut en wat je ermee kan doen. In elke email zitten gemiddeld 3 recepten zodat jij direct zelf aan de slag kan gaan.

Het mooie van wildplukken is dat er altijd een wandeling bij zit. Langs de weg pluk je niet, je mag er altijd een stukje voor lopen. Hierdoor wordt je nog meer bewust van de natuur om je heen; ruik, proef, hoor en zie je meer. En als resultaat voel je een stukje dichter bij de natuur.

 

De resultaten die jij kunt verwachten als je meedoe met de (online) Wild-Walk

 • Resultaat 1: Salades, thee, zalfjes, wasmiddel, siropen, jams uit de natuur; niks is jou te gek, jij kunt het allemaal zelf maken!
 • Resultaat 2: Binnen een dag zet jij een heerlijke biologische maaltijd op tafel zetten met zelfgeplukte ingrediënten, waar je je ook in Europa bevindt.
 • Resultaat 3: Je bent heerlijk buiten geweest, komt terug met je hoofd leeg en je mandje vol en kijkt met trots naar je bord na bereiding ervan.
 • Resultaat 4: Terwijl jij na afloop van de hele Wild-Walk nipt aan je vlierbloesemchampagne, weet jij wat bij jou past, wat jij vanaf nu jaarlijks gaat plukken voor jou, je gezin en misschien voor anderen.

 

Wat kun je verwachten als je aan de Wild-Walk meedoet?

Je start per 1 FEBRUARI,  1 APRIL of 1 JUNI met meerdere mensen tegelijk. Je ontvangt de welkomst email met daarin ook de toegang tot de Wild-Walk facebook groep.  De dag erna de email over wildplukken en de dag daarna die over wandelen.

Daarna ontvang jij elke MAANDAGOCHTEND 1 email. In elke email behandel ik 1 plant of boom zodat het voor jou heel overzichtelijk blijft. In elke email zit tenminste 1 filmpje en gemiddeld 3 (makkelijke!) recepten zodat je direct zelf aan de slag kunt.

Elke email bevat een kleine opdracht, waarvan je de uitwerking kunt delen in de Wild-Walk facebook groep. Ook je vragen kun je stellen in deze facebookgroep aan mij en aan de anderen. Ik zal regelmatig in deze facebook groep aanwezig zijn.

 

De Wild-Walk kort door mij uitgelegd 

Jouw investering voor de Wild-Walk 2022

De halfjaar Wild-Walk kost € 49,95.

Betaling is mogelijk met : CREDITCARD, BANCOMAT AND IDEAL

BONUSSEN

BONUS 1: 1 workshop op locatie Lekker naar Buiten in Gelderse Vallei. Daar gaan we ter plekke aan de slag.

BONUS 2: 2 online masterclasses, 1x per seizoen

BONUS 3:  Kado uit mijn winkel. OF een wildplukmandje OF 2 zakjes thee

Wild-Walk – Start 1 februari 2023 – 3 OPTIES

Wild-Walk: Pluk en wandel mee! (Prijs incl. BTW).

START 1 februari 2023!

Wandel mee en pluk  je eigen EHBO-kit, diner en thee

Met 30 planten en bomen, 30 wandelingen en 100 recepten voor jouw gezondheid.

 47,00 incl. BTW

BONUSSEN

BONUS 1: 1 workshop op locatie Lekker naar Buiten in Gelderse Vallei. Daar gaan we ter plekke aan de slag.

BONUS 2: 2 online masterclasses, 1x per seizoen

BONUS 3: Kado uit mijn winkel. OF een wildplukmandje OF 2 zakjes thee

Twijfel je?

Twijfel je omdat je denkt dat wildplukken bij jou in de buurt niet mogelijk is? In het begin van de Wild-Walk leer ik je waar op te letten.

Wat is een VIP traject?

In het VIP traject plannen we 2 online sessies met elkaar. Heb je problemen met wildplukken, kun je bepaalde planten niet vinden, dan help ik je daarmee! Ik heb namelijk gemerkt in het afgelopen jaar dat daar behoefte aan is.

Wie ben jij?

 • Jij bent je bewust van klimaatverandering. Je hebt een knagend gevoel van hoe met de aarde om gegaan wordt, dit kan zo niet langer.
 • Je houdt van de natuur. Je houdt van wandelen, joggen of fietsen (of…) door die natuur.
 • Je verwondert je keer op keer over die natuur.
 • Je vindt je gezondheid belangrijk.
 • Je bent iemand die graag gebruik wilt maken van natuurlijke oplossingen om dichter bij de natuur te staan.
 • Je bent zoekend en een doener. Er is al wat uitgeprobeerd en wilt graag aan de hand worden meegenomen.

Veelgestelde vragen

 1. Hoe kan ik weten of dit iets voor mij is? Weet je dat nog niet? Doe dan eerst mijn gratis 5 daagse >>>link
 2. Ik woon in de stad, waar kan ik wildplukken? Er is altijd groen in de stad, kijk in het park. Zelfs in het VondelPark in Amsterdam wordt geplukt. Of maak er een top tripje van. Met de trein naar het dichtstbijzijnde bos buiten de stad.
 3. Wat als ik vragen heb? Nou, dan hoor ik die graag. Bij de Wild-Walk zit een besloten facebook groep waar je je vragen kunt stellen.
 4. Hier worden veel honden uitgelaten, kan ik daar wildplukken? Tuurlijk ga je niet plukken op de hondenuitlaatplaats. Dus je zoekt een plek waar geen of soms een hond loopt. Plus je kunt je oogst schoonmaken voor consumptie. Ik laat je de opties zien in de Wild-Walk.

Je hebt nu twee opties:

Of je verlaat deze pagina en maakt dus geen gebruik van dit top aanbod waarin jij leert over 30 wilde planten en bomen. Je gaat op pad om ze te plukken en je leert wat deze wilde planten en bomen voor JOUW gezondheid kunnen betekenen OF je pakt deze eenmalige kans en je gaat ervaren wat de natuur GRATIS te bieden heeft zodat jij WEL gebruik kunt maken van natuurlijke oplossingen waardoor je dichter bij de natuur komt te leven.

Ben je er klaar voor?

Klik op de knop ‘In Winkelmand’ hieronder om direct mee te doen:

Wild-Walk – Start 1 februari 2023 – 3 OPTIES

Wild-Walk: Pluk en wandel mee! (Prijs incl. BTW).

START 1 februari 2023!

Wandel mee en pluk  je eigen EHBO-kit, diner en thee

Met 30 planten en bomen, 30 wandelingen en 100 recepten voor jouw gezondheid.

 47,00 incl. BTW

BONUSSEN

BONUS 1: 1 workshop op locatie Lekker naar Buiten in Gelderse Vallei. Daar gaan we ter plekke aan de slag.

BONUS 2: 2 online masterclasses, 1x per seizoen

BONUS 3: Kado uit mijn winkel. OF een wildplukmandje OF 2 zakjes thee