LEEF NATUURLIJK GEZOND

Leef duurzaam, gezond en blij. Direct effect met unieke online cursus.

 

Wil jij graag groenere keuzes maken?

Maak je je zorgen over komende generaties en wil jij meer groenere keuzes maken? Wil jij een blij, duurzaam en gezond leven hebben? Maar moet het allemaal wel makkelijk zijn? Lees dan verder!

Wie ben ik? 

Ik ben Elma van den Top. Een Nederlandse die in Tsjechië woont. Hier wandel en pluk ik in het wild,  werk ik in en kook uit mijn groentetuin, groet onze kippen en konijnen en maak zalfjes, siropen en schoonmaakproducten in mijn keuken.

Mijn zoektocht naar natuurlijke oplossingen begon ruim tien jaar geleden. Zoveel uitgeprobeerd, zoveel gevonden en zoveel geleerd.

Ik deel graag mijn ervaringen zodat ook jij kan starten met een leven dichterbij de natuur. Een duurzamer, blijer en gezonder leven. Zonder ingewikkelde toestanden, maar in  praktische stappen en met eenvoudige oplossingen.

 Wie ben jij? 

Jij bent iemand die graag gebruik wilt maken van natuurlijke producten en ingrediënten. Je wilt weten wat er in je eten, verzorgingsproducten en medicijnen zit. Minder toevoegingen, minder microplastics, minder kunstmatige geur- en smaakstoffen.

Jij bent je bewust van klimaatverandering en je wilt wat doen. Het knaagt aan je. Hoe er nu met de aarde omgegaan wordt, dat kan niet langer. Het moet anders en daar wil je nú mee beginnen. Je bent oplossingsgericht en een doener.

Maar… het moet wel makkelijk zijn. Je hebt geen tijd en zin om altijd uren in de keuken te staan. Het moet wel leuk blijven!

Natuurlijk heb je al wat dingen uitgeprobeerd. Maar het kan makkelijker, praktischer en beter. Jij wilt leren van iemand die het allemaal al uitgezocht heeft.

Je bent al meer zelf gaan maken. De bak met verse kruiden hangt aan je balkon, op de vensterbank of in je tuin. Misschien droom je over een paar kippen. Of wil je meer in de natuur zijn en daar ook meer uithalen.

In de online cursus LEEF NATUURLIJK GEZOND geef ik je de stappen die ook jij kunt nemen. Aan de slag in je eigen tempo, gewoon vanuit jouw huis.

Ik leer je wildplukken, je eigen EHBO kit maken en we gaan wandelen in de natuur. Ik laat je zien hoe ik mijn kippen en konijnen houd en verzorg. Ik laat je onze compost, permacultuur en moestuin zien. En ik nodig je graag uit om ook natuurlijke shampoo, wasmiddel en schoonmaakmiddel te maken en uit te proberen. Met praktische stappen en recepten om je snel op weg te helpen.

De Leef Natuurlijk Gezond

Elk seizoen start er een online cursus Leef Natuurlijk Gezond. Met daarin onderwerpen die passen bij dat seizoen. De volgende cursus start op 21 december. Hieronder vind je drie opties om mee te doen.

Met de eerste optie, het traject krijg je alle informatie.

In het PLUS traject zit meer samen doen.

In het VIP traject is het pakket verder uitgebreid, met een workshop op locatie. 

Kies wat bij jou past! 

Concreet, wat kun je verwachten?

 In de online cursus Leef Natuurlijk Gezond krijg je gedurende vier weken in totaal 20 e-mails. Elke e-mail heeft een duidelijke titel,  zodat je alle onderwerpen later altijd gemakkelijk terug kunt vinden. Je hoeft dus niet alles direct te doen!

In elke aflevering behandel ik één onderwerp. Ook zit er altijd minimaal één video bij en  gemiddeld drie (makkelijke!) recepten. Zo kun je  direct zelf aan de slag. Elke aflevering bevat ook een kleine opdracht.

Alle drie de cursusopties bevatten de twintig afleveringen en alle informatie zoals hierboven beschreven. Bestel je eenvoudigweg het traject, dan krijg je bovnedien een zakje thee kado ter waarde van €8.95. Vragen kun je stellen in mijn open facebook groep ‘Go Nature’.

Als je kiest voor het PLUS trjaect, dan krijg je EN de 20 afleveringen EN toegang tot mijn besloten facebook groep ‘Leef Natuurlijk Gezond’. Je krijgt bovendien een cadeaupakket ter waarde van €12,95. Je kunt kiezen uit een GENIET of een VERZORG pakket. De uitwerking van de kleine opdrachten uit de afleveringen, kun je delen in mijn besloten facebook groep Leef Natuurlijk Gezond. Daarnaast kan je vragen stellen in de facebookgroep. Ik kom daar één keer per week minstens een kwartier live om je vragen te beantwoorden en voor meer inspiratie, ideeën en tips. Bovendien geef ik één keer een  masterclass met praktische uitleg over iets dat bij het seizoen hoort..

In het VIP traject zitten natuurlijk allee cursus-afleveringen, toegang tot de besloten Facebookgroep en de masterclass. Daarbij krijg je een gevulde kruidenmand ter waarde van €27,- PLUS een workshop op locatie. We gaan samen aan de slag of in Nederland of hier in Tsjechië. Zeg maar wat jij wilt!

Leef Natuurlijk Gezond – Start 21 december – 3 OPTIES

Leef duurzamer, blijer en gezonder! Dit traject start op 21 december.

Leef Natuurlijk Gezond Traject 

 37,00 incl. BTW

Traject PLUS €67,-

traject PLUS kado, PLUS besloten facebookgroep, PLUS lives, PLUS masterclass

Traject VIP €97,-

PLUS traject MET groter kado en workshop op locatie

Wat is het resultaat van Leef Natuurlijk Gezond?

  • Je leertover wildplukken, kippen, konijnen, een moestuin en heel veel natuurlijke oplossingen, zodat je kunt kijken wat jij – in jouw situatie – ook allemaal zou kunnen doen.
  • Je krijgtduidelijke stappen en duidelijk recepten, zodat ook jij zonder e-nummers en met natuurlijke producten en oplossingen aan de slag kunt. 
  • Je gaat natuurlijker leven, zodat jij je ook gezonder, fitteren blijer voelt. 
  • Dankzij  ‘Leef Natuurlijk Gezond’kunje beter voor de aarde en je leefomgeving zorgen. Dat geeft  een blij en voldaan gevoel! 

Jouw investering voor de Leef Natuurlijk Gezond

Het basis traject kost 37,-

Wil je meer? Kies dan  voor de PLUS optie à € 67,-  

Of ga voor het volledige VIP traject dat  € 97,- kost.

Wat je ook kiest, de informatie uit de afleveringen en de Facebookgroep die bij je traject hoort, blijven beschikbaar voor je.

Betaling is mogelijk met : CREDITCARD, BANCOMAT AND IDEAL

 

Twijfel je?

Omdat je denkt dat je er nog niet klaar voor bent? Omdat je jezelf een beginner vindt? Wees gerust, mijn stappen zijn simpel.Twijfel je omdat je drie hoog woont en verwacht dat je een tuin nodig hebt? Nee hoor, er is al veel te doen zonder het bezit van een eigen stukje groen. Om dichter bij de natuur te leven, hoef je geen tuin te hebben. Dichter bij de natuur gaat ook over recyclen, over dingen zelf maken, over wildplukken in het park.

En wat gebeurt er als je er niet uitkomt of tussendoor vragen hebt? Dan hoor ik die graag! Stuur je vraag als antwoord op mijn emails. Binnen 24 tot 48 uur krijg je antwoord.

Wanneer begint het programma? Na inschrijven en betaling krijg je de welkomstmail. Op 21 december 2022 start het volgende programma.